Parfum Versace Barbat

Parfum Versace Barbat

Christian Dior Homme TESTER Barbat - Parfumuri Christian Dior

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible.
Image source: http://www.parfumela.ro/imagini-parfumuri/400px/christian-dior-homme-tester-barbat-3035.jpg
Report This Image

La polul opus, femeile care s-au indragostit iremediabil de aroma guerlain shalimar, fiind totodata impatimitele esentelor care sunt insotite de atributul „noir„, ar trebui sa lase deoparte campania de marketing a brandului tom ford, adaugand fara timiditate in ale lor colectii dramaticul parfum „noir”.. Tabacul, tutunul a fost intotdeauna asociat cu masculinitatea. puternic aromat, condimentat, dulce, este preferat de barbati in primul rand pentru starea pe care le-o da, pentru modul in care poate fi „savurat”.. Atunci cand christian dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, casa dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna..

Imi doream de multa vreme sa scriu despre parfumurile afrodisiace. recunosc, e un subiect despre care imi place sa vorbesc pentru ca ma fascineaza puterea pe care o exercita unii stimuli asupra mea.. Un singur parfum am cumparat de la aoro: jean paul gaultier le male, recunoscut pentru faptul ca persista mult. cel cumparat de pe aoro miroase ca originalul dar persita … 2 ore, asta pe langa faptul ca prima data cand am apasat pe “fasssul” ala am crezut ca scuipa afara jumatate de sticluta..

Related image with Parfum Versace Barbat